• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Sjove ideer til Pokémon-fødselsdagen
Inspiration

Sjove ideer til Pokémon-fødselsdagen

Leder du efter inspiration til en fødselsdag med Pokémon-tema? Velkommen, denne lille guiden er til dig! Her har vi samlet en masse sjove ideer til Pokémonfesten.

Dække bordet og dekorere til Pokémon-fødselsdagen

Bland hjemmelavede dekorationer med købte festdekorationer og inviter til en sjov og unik fødselsdagsfest. Her er en liste over nogle af vores bedste tips til, hvordan du kan dække og pynte til Pokémonfesten.

1. Pokémon "ballonvæg"
 Lav en væg med en ballonbue og streamers eller bare balloner - f.eks formet som en Pokéball

2.Pokémon dekorationer
 Brug bamser, actionfigurer m.m. der er i huset som pynt til Pokémonfesten.

3. Vælg passende farver til fødselsdagsfesten
 Vi anbefaler gul, sort, rød og hvid inspireret af Pikachu og Pokeballen.

4. Lav egne Pikachu-partybokse
 Brug vores gule partybokse og lim på ører, øjne, næse og mund for at genskabe Pikachu.

5. Brug borddækningstilbehør med motiver fra Pokémon
 Dæk bordet med paptallerkner, papkrus og servietter med motiver fra Pokémon. Komplementer med serpentiner og nogle Pokémon figurer.

6. Overrask med en Pokémon Piñata
 Lad Piñataen spille en gæsterolle som dekoration i starten af festen.

7. Pynt med Pokémon-lanterner på loftet
 Lav dine egne lanterner eller bestil færdige her hos os.

8. Få pikachu til at hilse på gæsterne
 Klik hjem en af vores store Pikachu-balloner, pust den op og stil den ved døren for at byde gæster velkommen til fødselsdagsfesten.

Mad & drikke til fødselsdagen med Pokémon-tema.

Så.. hvad serverer man til små Pokémon-trænere? Hvad med en buffet med masser af lækkerier inspireret af karaktererne i Pokémon? Her er nogle af vores absolutte favoritter til Pokémon-festen. Vælg selv om du kun vil servere nogle af dine favoritter eller gå all in og servere en hel buffet. Og du? Glem ikke at ordne fede skilte med navnet på det, der serveres.

1. Pokémon Pizza
 Fødselsdagsbarnets yndlingspizza. Vælg selv om du vil bage selv eller købe færdiglavet.

2. Pokeball frugtsalat
 Serveres på en stor rund tallerken med en skål i midten. Fyld skålen med en passende dip. Lav derefter den røde delen af skålen med jordbær/hindbær og den hvide delen med bananer/skumfiduser. Du kan nemt lave den sorte stregen med blåbær.

3. Charmander's Cheesedoodles
Ostepops, hvad ellers? :)

4. Pikachus Popcorn
 Pikachus popcorn serveres selvfølgelig i gule papkrus. Hvis du har lidt ekstra tid til overs, kan du altid forvandle papkrusene til små Pikachus med øjne, ører, næse og mund.

5.Chanseys æg
 Server M&M's eller lignende runde slik i en gennemsigtig skål.

 6. Oddish Oreos
 Fødselsdagsbarnets yndlingskager selvfølgelig!

7. Pokémon kage
 Her er det egentlig kun din egen fantasi, der stopper. Der er en lang række forskellige Pokémon kager, du kan bage, hvis du bare vil. Tjek Pinterest for inspiration og ideer.

Vil du gøre det nemt for dig? Bag fødselsdagsbarnets yndlingskage eller en islagkage og top det hele af med Pokémon kagelys.

 8. Pokémon Cupcakes
 Bag fødselsdagsbarnets yndlingsmuffins. Brug gule, sorte, røde og hvide muffinforme. Dekorer med frosting og top med krymmel og Pokémon-figurer. Pokémon-figurerne? Du fikserer dem hurtigt og nemt ved at printe figurer fra nettet og lime dem på tandstikkere. Eller du..? Hvorfor ikke lave dine egne figurer i sukkerpasta.

Aktiviteter og underholdning til Pokémon-festen

Det er altid en god idé at planlægge aktiviteter og underholdning, når der er fødselsdag! Det bliver selvfølgelig ekstra sjovt, hvis man sammensætter nogle aktiviteter, der matcher fødselsdagens tema. Derfor har vi sammensat en lille liste over aktiviteter, der er perfekte til Pokémon-festen.

1. Farvelægg din Pokémon
 Køb malebøger med Pokémons og lad børnene farvelægge. Alternativt kan du finde op billeder på nettet, printe dem ud og lade børnene farvelægge dem.

2."Smæld en ballon for hver aktivitet"
 Forbered et antal balloner - i hver ballon er der en papirlap med en aktivitet, f.eks "Spisetid", "Kagetid", "Piñatatid" osv.

3.Placer halen på Pikachu
 Et klassisk festspil i ny form! I stedet for at sætte halen på grisen eller halen på æslet, skal børnene her prøve at sætte halen på Pikachu. Du skal med andre ord have et ret stort billede af Pikachu uden hale + en løs hale. Giv børnene en bind for øjnene, og lad dem skiftes til at prøve at sætte halen på Pikachu.

4.Find Pokeballer (skattejagt)
 Denne aktivitet kræver lidt forberedelse, men vil med garanti nydes af børnene! Forbered 8-10 Pokeballer. Beslut hvor du skal gemme ballene og forbered ledetråde til hver ball. Udstyr alle ballene med ledetråde. Hver ledetråd skal føre til den næste bold, undtagen den sidste, som fører til skatten. Nu er det tid til at gemme skatten og alle boldene. Bortset fra den første bolden selvfølgelig!

Når skattejagten begynder, giv børnene den første pokebolden. Få dem til at læse ledetråden sammen, og hjælp dem derefter med at finde den næste bolden med en ledetråd der, fører dem til den næste bold, som fører til den næste... som til sidst fører til skatten!

5. Forhindringsbane
 Har du adgang til et stort lokale eller mulighed for at være udendørs under festen? Så er en forhindringsbane en super sjov aktivitet for børnene! Brug din fantasi og byg forhindringsbanen af ting, du har derhjemme.

Sjove gaver til dem, der ikke kan få nok af Pokémon

Det er faktisk ret nemt at finde en gave til en, der elsker Pokémon. Her på Kalaskongen.dk finder du masser af sjove gadgets med Pokémon . Vi har alt fra puslespil og musemåtter til bamser og rygsække!

Pokemon

Du kan måske også lide dette