• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
 • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
 • 30 DAGE RETURRET
Princess Party – Sådan arrangerer du en drømmeagtig prinsesse fødselsdagsfest
Inspiration

Princess Party – Sådan arrangerer du en drømmeagtig prinsesse fødselsdagsfest

Overrask prinsessen i huset med en ægte kongelig fødselsdagsfest! Her finder du tips om alt fra dekorationer og aktiviteter til mad og snacks, der passer perfekt til prinsessefesten.

Dekorationer & borddækning

Festlige dekorationer er essentielle for at skabe den rigtige stemningen til prinsessefesten. Men hvilken slags dekorationer skal man vælge? Her er vores bedste tips!

 • Når du skal vælge farver til prinsessefesten, så tænk glitrende og skinnende. Vores absolutte yndlingsfarver til fødselsdage med prinsessetema er lyserød, guld og rosaguld.

 • Fyld festlokalet med balloner! Måske vil du dekorere hele loftet med lyserøde og hvide balloner? Tag et kig på vores smarte ballonsæt til loft. Komplementer gerne med nogle festlige folieballoner. Eller du? Hvorfor ikke en imponerende ballonbue? Fyld derefter på med guirlander, pom poms og andre festlige dekorationer.

 • Dæk bordet med tallerkner, krus og servietter med prinsessemotiver. For at give bordet et lidt mere festligt præg, kan du pynte med diamantkonfetti og serpentiner.
   

Mad & Snacks

Tænker du på, hvad du skal servere til prinsessefesten? Her har vi samlet vores bedste forslag til mad, drikke og snacks, som de fleste små prinsesser kan lide.

Regnbuejordbær - jordbær dyppet i Deco Melts i forskellige farver

Cake pops - glitrende selvfølgelig!

Regnbuedrikke - lav en frugtsalat i "lag" og hæld sprite på

Dessertpizza – for hvem vil ikke spise pizza til dessert?

Prinsessekage – du kan hurtigt og nemt lave en kage med Disney-prinsesser med et af vores fine kagebilleder. Vil du have en anderledes kage? Prøv at bage en virkelig drømmeagtig prinsessekage ved hjælp af vores Barbie-bageform og kagepynt-dukke. Eller hvorfor ikke en kage, der ligner et slot?

Islagkage - Vil du gøre det nemt for dig? Så anbefaler vi islagkage. Køb en stor pakke (eller flere, alt efter hvor mange børn der er til fødselsdagsfesten) med is. Pres isen ud af pakkerne og pynt med marengs, chokoladesauce og krymmel. Top det hele med festlige kagelys og cake toppers.

Chokolade popcorn - med krymmel og masser af glimmer!

Og du? For yderligere forstærke prinsessetemaet kan du opkalde maden efter forskellige prinsesser, f.eks Disney-prinsesser. Her er nogle eksempler.

Anna = Smørrebrød formede som prinsessekroner

Ariels venner fra havet = Slikdelfiner, slikfisk eller lignende

Aurora = Jordbær, blåbær og hindbær

Belle = Fortryllede cupcakes eller småkager

Askepot = Tryllestave (frugtspyd) eller "græskar" = skrællede clementiner eller appelsiner

Elsa =Frozen Hot Chocolate

Pocahontas = Popcorn

Rapunzel = En pizza formed som en flettet brunsvigerstang eller et tårn af donuts

Snehvide = Æblestykker (ikke-giftig selvfølgelig!)


Aktiviteter til prinsessefesten

Inviter de små prinsesserne til en luksuriøs spa-behandling, dekorer diademer eller farvelægg tegninger. Her er nogle forslag til sjove aktiviteter, der er perfekte til en fødselsdag mer prinsessetema.

 • Dekorer tiaraer / tryllestave - klargør tiarer og tryllestave. Tiaraer kan klippes/skæres ud af lidt tykkere papir og tryllestave kan laves ved hjælp af blomsterpinde og lidt tykkere papir. Vælg selv hvilken form dine tryllestave skal have. Vores favoritter er hjerter og stjerner. Lad derefter børnene dekorere deres tiarer og tryllestave med perler, glimmer og maling.

 • Lav egne perlehalskæder/armbånd - fyld op med perler og elastisk tråd og lad børnene lave deres egne smykker.

 • Pynt småkager/cupcakes - bag muffins, eller køb færdiglavede. Top med frosting. Lad derefter børnene selv pynte cupcakesene med krymmel, spiseligt glimmer, cake toppers og andre flotte muffindekorationer.

 • "Spa" behandling - kan f.eks være at male neglene eller ansigtsmaske med agurkeskiver på øjnene.
 • Farvelægge tegninger - er du god til at tegne, kan du selv tegne forskellige prinsesser og lade børnene farvelægge dem. Ellers kan du altid bruge malebøger eller printe færdige motiver fra nettet.

Tårta slott

Du kan måske også lide dette