• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Festartikler

Tag festen til næste niveau med vores sjove festartikler! Leder du efter noget specielt? Kig ind i vores underkategorier! Der finder du blandt andet tilbehør til borddækning som paptallerkner og papkrus, dekorationer, balloner og meget mere.


Måske har du allerede en idé om, hvilken slags fest du vil lave? Så er vi overbeviste om, at du kan finde både det ene og det andet, der kan være godt at have. Ikke helt sikker på, hvad du har brug for? Så finder du helt sikkert masser af inspiration blandt alt vores sjove festartikler.

At sammensætte den perfekte børnefødselsdagen kræver noget planlægning. Vi på Kalaskongen er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af festartikler, der kan hjælpe dig med at skabe en ekstraordinær fødselsdag.

Vil du invitere til en fødselsdag med et tema? Intet problem! At skabe en fødselsdagsfest med et og samme tema er enkelt med vores fine festartikler. Her kan du finde alt fra festartikler med karakterer fra børnenes yndlingsfilm til festartikler med motiver fra spændende hobbyer og interesser! Har du et særligt festtema i tankerne? Tag et kig under kategorien "Børnefødselsdag"! Eller hvorfor ikke mikse frit blandt alle vores sjove festartikler og skabe dit helt eget festtema?


For at skabe en rød tråd gennem hele festen, kan det være en god idé at starte med at sende nogle af vores stilfulde invitationer ud til dine gæster. Så er det bare at pynte med samme slags motiver og farver. Og hvorfor ikke give alle børn både deres egen festhat og en ballon med matchende motiv i en passende farve, når de dukker op? Og hvad med dig? Hvorfor ikke overraske børnene med en slikpose eller en partyboks med lidt lækkerier, når det er tid til at gå hjem?


Tips! Benyt lejligheden nu og planlæg den næste fødselsdagsfesten. At være tidligt ude har mange fordele og giver dig mulighed for mange forskellige ideer, før du træffer en beslutning.