• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Borddækning til fødselsdage og fest

Her har vi samlet alt, hvad du skal bruge til at dække bordet til festen. Skal du dække bordet til børnefødselsdage, fester, dåb eller en babyshower? Så har vi tilbehøret til din borddækning!

Et flot dækket bord gør faktisk en større forskel, end du tror. Borddækning er den perfekte mulighed for at skabe den rette stemning til festen, og du bør få mest muligt ud af det. Vi har vel alle været til en fødselsdag eller en fest, hvor der blev serveret mad og drikke på helt hvide paptallerkner, krus og servietter? Ikke den mest inspirerende borddækning, vel?

Vi ved hos Kalaskongen, at man kan så meget mere med borddækning! Det bedste af det hele? Vi har et stort udvalg af dækningstilbehør i mange forskellige farver, temaer og stile, der giver dig mulighed for at realisere din vision. Eller det kan simpelthen hjælpe dig med at forme din vision, når du leder efter inspiration.

Er det tid til en festlig borddækning? Så har vi et stort udvalg af dækningstilbehør med motiver, der er populære blandt børn og unge i dag. Her finder du ikke kun tallerkner, krus og servietter, men også duge, partybokse og meget andet, der hører til borddækning.

Vi har også mange passende artikler til flere af årets højtider, såsom Halloween og nytår, samt andre populære festligheder, såsom babyshower, dåb, gender reveals og til rigtig hyggelige sommerfester. Benyt lejligheden til at scrolle gennem vores kategorier og se, om du kan finde noget, der passer til din fest. Vi tror endda, du vil finde nogle nye ideer hen ad vejen.

Så benyt lejligheden til at kigge rundt i vores andre kategorier for at finde dekorationer og andre ting med samme slags motiv!

1.171 produkter

Du har set 36 ud af 1171 produkter