• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Borddækning til børnefødselsdage, babyshower og fest

På denne side har vi samlet alt til borddækning. Hvad enten du leder efter varer til borddækning til børnefest eller borddækning til almindelig fest, så har vi meget at byde på.

Borddækningen på bordet gør en større forskel, end man først skulle tro. Dette er en mulighed for at skabe den rigtige stemning til festen, og en mulighed du bør benytte dig af. Vi har alle været til en fest eller fest, hvor der kun er blevet serveret helt hvide paptallerkener, krus og servietter. Det er sjældent det mest inspirerende for gæsterne.

Men her på Kalaskongen ved vi, at du kan gøre så meget mere med disse artikler. Blandt vores udvalg af artikler kan du finde mange forskellige typer af farver, temaer og stiler, der giver dig mulighed for at realisere din vision.

Vi tilbyder service med flere motiver, som er populære blandt børn og unge i dag. Her finder du ikke kun tallerkner, kopper og servietter, men også duge, partybokser og meget mere, der hører til borddækningen.

Vi har også meget passende artikler til flere af årets højtider, såsom halloween og nytår, samt andre populære anledninger til fester, såsom babyshower, barnedåb eller til en rigtig hyggelig sommerfest. Tag et kig rundt i vores kategorier, og se om du kan finde noget, der passer perfekt til den fest, du har tænkt dig at arrangere. Du vil sikkert også kunne finde nogle nye ideer hen ad vejen.

Du kan så benytte lejligheden til at kigge dig omkring i alle vores andre kategorier for at finde dekorationer og andre genstande med samme slags motiver. Når du kan slå en rød tråd gennem alt, hvad du har arrangeret til festen, ved du også, at du har skabt noget helt særligt.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her