• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Tallerkner til børnefødselsdage, babyshower og fest

Her har vi samlet vores store udvalg af paptallerkener til alle mulige lejligheder. Vi har selvfølgelig mange, der egner sig til børneselskaber, men du kan også finde andre fantastiske eksemplarer til forskellige ferier og temaer.

Engangstallerkener og lignende tilbehør er ofte et glimrende valg, når man planlægger et arrangement for børn. Ikke nok med at de er nemme at vedligeholde, de risikerer heller ikke at blive nedbrudt af al den overskudsenergi, som de små liv forsøger at komme af med. Og så får du selvfølgelig den store bonus som er alle de fede og sjove billeder og temaer som pryder tallerkenerne.

Fødselsdagstemaer er noget, vi på Kalaskongen virkelig elsker, og vi forsøger at sørge for, at du kan beholde et og samme tema i så store dele af festen som muligt. Vores tallerkener er ingen undtagelse fra dette, og vi har alle mulige temaer. Udover alle de populære børnefilm og tv-serier har vi også flere andre temaer, såsom heste, katte, hunde, fodbold og meget mere.

Leder du i stedet efter paptallerkener til fx babyshower, nytår, sommerfest eller et andet arrangement, har vi stadig passende muligheder herunder. Vi har endda et par af en lidt større variant, der kan bruges som serveringsfad.

Mens du stadig er her, anbefaler vi, at du tager et kig på vores andre kategorier og ser, om du kan finde noget andet, der følger samme tema. Vi har et kæmpe udvalg af festartikler af enhver art. Ønsker du ting specifikt til borddækningen, har vi blandt andet praktiske papkopper og servietter, også disse i en række temaer.

Vi vil gerne hjælpe dig med at organisere den bedste fødselsdagen, du kan. Tag et kig i vores sortiment, og du finder garantert noget der kan fungere til den børnefest eller fest du har planlagt. Held og lykke!

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her