• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Populære producenter

https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/FunCakes_2021.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/Scrapcooking.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/Wilton2.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/PME_Slider_2021.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/HouseofMarie_1.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/Silikomart2.jpg

Bag til fødselsdagen eller festen

Bagning er en chance for at lade din kreativitet flyde og ikke kun få noget godt, men også et smukt resultat. Her på Kalaskongen vil vi gerne hjælpe dig med at få succes med bagningen og har derfor samlet masser af fantastiske bageprodukter, som du kan bruge til at kunne lave fantastiske kreationer.

Da vi elsker børneselskaber, har vi investeret i at bygge et stort udvalg af kagebilleder. Disse kommer i to hovedvarianter: wafer og sukkerpasta. Kagebilleder af wafer er både laktose- og glutenfri og uden tilsat sukker. Vores kagebilleder af sukkerpasta har en god vaniljesmag og er lavet med skarpere og mere detaljerede print end hvad der er muligt på en wafer. Alle vores kagebilleder er klar til at blive lagt direkte på din kage.

Sammen med kagebilleder har vi også samlet sjove kagepynt som kagefigurer og kagelys af forskellig slags. Uanset festens tema, vil du med garanti finde noget, der passer perfekt til din kage. Er du på udkig efter spiselige dekorationer, har vi også sukkerpynt i flere designs og mange med temaer fra populære filmer og tegneserier. Disse kan dog lige så godt bruges på muffins og andre bagværk. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du kan lide at lave din egen dekoration, kan vi anbefale vores fremragende sukkerpasta. Den fås i alle mulige farver, så du ikke selv skal farve den med karamelfarve. Mange af dem har en rigtig god vaniljesmag, men vi har også sukkerpasta med andre spændende smagsvarianter som chokolade, lakrids, hindbær, karamel, tyggegummi og skumfidus.

Tag også et kig på alle vores seje drys, der kommer i en række forskellige farver og former. Fantastisk drys kan gøre underværker, når det kommer til at dekorere bagværk. Og alt fra heksehatte til snefnug kan findes i drys her på Kalaskongen.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her