• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Populære producenter

https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/FunCakes_2021.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/Scrapcooking.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/Wilton2.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/PME_Slider_2021.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/HouseofMarie_1.jpg
https://www.kalaskongen.dk/pub_docs/files/Baka/Silikomart2.jpg

Bag til fødselsdagen eller festen

Cupcakes, Cake pops, kage eller donuts..? Bagning giver muligheden for at lade kreativiteten flyde! At også få lov til at være med og spise slutresultatet er en rigtig god bonus! Vi på Kalaskongen vil gerne hjælpe dig med at få succes med bagningen og har derfor fyldt lageret op med både praktiske og sjove bageprodukter!

Kageprint til børnefødselsdage

Det er ingen direkte hemmelighed, at vi elsker børnefødselsdage, men vidste du, at vi har et stort udvalg af kageprint? Og at vores kageprint findes i to varianter: Vaffelpapirer og sukkerprint? Alle vores kageprint av vaffelpapir er både laktose- og glutenfrie og indeholder heller ikke tilsat sukker.

Vores sukkerprint har en dejlig vaniljesmag og er lavet med skarpere og mere detaljerede print, end hvad der er muligt på vaffelpapir. Det bedste af det hele? Alle vores kageprint er klar til at blive placeret direkte på din kage! Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, når det er tid til lægge kageprintet på? Tag et kig på instruktionerne på hvert produkt.

Kagedekorationer og kagelys

Vi har selvfølgelig også sjovekagedekorationer som kagefigurer og kagelys af forskellig slags. Uanset hvilket tema du vælger til fødselsdagen, kan du være sikker på at finde noget, der passer perfekt til din kage. Leder du efter spiselige dekorationer? Tag et kig på vores sukkerdekorationer! De fås i flere farver, former og varianter. Vi har blandt andet sukkerdekorationer med motiver fra populære film og tegneserier. Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Vores sukkerdekorationer kan bruges lige så godt på kager som på muffins og andet bagværk. Kun fantasien sætter grænsen.

Kan du lide at skabe dine egne dekorationer? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores fremragende sukkerpasta. Den fås i alle mulige farver, så du slipper for selv at farve den. Mange af dem har en rigtig god vaniljesmag, men vi har også sukkerpasta med andre spændende smagsvarianter som chokolade, lakrids, hindbær, saltkaramel, tyggegummi og skumfidus.

Og hvad med dig? Du har ikke gået glip af alle vores fantastiske krymmel, der kommer i en mængde forskellige farver og former, vel? Det rigtige krymlet kan virkelig gøre underværker, når du skal dekorere dine bagværk. Og her hos Kalaskongen finder du krymmel, der ligner alt fra heksehatte til snefnug.

 

850 produkter

Du har set 36 ud af 850 produkter