• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Bagetilbehør

Bagning og fødselsdag går ofte hånd i hånd. På Kalaskongen finder du et stort udvalg af bagetilbehør, der gør bagningen både sjovere og nemmere. Her kan du finde alt fra bageforme og kagelys til bageblandinger og krymmel.

Uanset om du planlægger at lave kager, småkager eller andet bagværk, vil du gerne have, at slutresultatet ser godt ud, ikke? Med vores praktiske kageforme- og udstikkere er det super nemt at skabe kreativt bagværk med unikke former. Det bedste af det hele? De er lige så nemme at bruge som dine almindelige forme.

Apropos forme... du er vel ikke gået glip af vores praktiske isforme, vel? Perfekt til dem, der vil lave deres egne is eller cake pops før festen!

Er du ikke helt sikker på, hvordan du skal dekorere dine bagværk? Så anbefaler vi, at du tager et kig under kategorien "Kagedekorationer". Finder du ikke det du leder efter der, så har vi også et stort udvalg af kageprint, sukkerpasta, marcipan og frosting.

Vi har også et stort udvalg af krymmel, som du kan bruge til at skabe kreative spiselige kunstværker. Eller hvorfor ikke bare forberede kagerne og så lade børnene tage sig af dekorationerne?

Er bagning ikke lige dig...? Ved hjælp af FunCakes fantastiske bageblandinger kan du bage både brownies, muffins og små kager – hurtigt og nemt. Faktisk behøver du ikke engang en opskrift. Det eneste du skal tilføje er smør og æg.

191 produkter

Kageform - Drage

Kageform - Drage

25 kr.
Kageform T-Rex

Kageform T-Rex

25 kr.

Du har set 36 ud af 191 produkter