• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Legetøj og spil

Leder du efter sjove spil og aktiviteter til børnefødselsdagen? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos os finder du et stort udvalg af sjove legetøj og spil, der er perfekte som aktiviteter på børnefødselsdage. Vi har også et stort udvalg af sjove tatoveringer til børn og små legetøj, der garanteret vil være et værdsat indslag i slikposen eller partyboksen, næste gang der er børnefødselsdag. Små ting, som giver det lille ekstra til din fødselsdagsfest, og som giver alle noget at glæde sig til. Og hvad med dig? Glem ikke at tage et kig på vores inspirationsside. Der finder du masser af sjove spil og lege til fødselsdagen!

Her på Kalaskongen.dk er der blandt andre sjove børnespil og partyspil, der gør det nemt at planlægge sjove aktiviteter. Flere af spillene kan også spilles af mange spillere og kan derfor sagtens bruges selv til rigtig store børnefødselsdage.

Slikposen er normalt en favorit til børnefødselsdagen. Og hvem sagde, at man kun kan fylde festposen med slik? Hos os finder du et stort udvalg af små legesager, der er perfekte til slikposen. Fyld slikposen med sjove overraskelser og del posen ud, når de små gæster kommer, eller når de går hjem. Eller hvorfor ikke lade slikposerne være en del af en skattejagt eller fiskedam? Med vores store udvalg af legetøj finder du garanteret noget, der passer perfekt til gæsterne. Og ved du hvad? Vi har selvfølgelig også masser af spændende slik til slikposen!

Skal du arrangere en fødselsdagsfest med et af vores populære temaer? Her finder du masser af sjove lege, spil, aktiviteter og legetøj, der matcher vores temaer. Alt sammen for at du kan skabe den perfekte fest, uanset hvornår på året den arrangeres og gæsternes alder. Kig gerne rundt blandt vores legetøj, spil og krea-projekter for at få ideer til den næste fødselsdagsfesten. Har du fundet noget der passer? Tilføj det, du fandt, som en favorit, så du ikke glemmer de artiklerne, du har valgt.

Her hos Kalaskongen elsker vi piñataer og synes, at alle skal kunne opleve at få en piñata til deres børnefødselsdag. Mindst én gang i livet. Og ved du hvad? Vores piñataer er super nemme at bruge. Du fylder blot piñataen med slik, legetøj eller begge dele. Så lader man gæsterne på festen skifte på at prøve at slå hul i piñataen med for eksempel et boldtræ, eller tømme indholdet ved at trække i trådene. Skal det gøres på den rigtige måde? Så skal barnet også have bind for øjnene, mens han eller hun forsøger at slå piñataen. Bare husk at ha' masser af plads, så ingen andre risikerer at blive ramt.

Tips! Vores mini piñataer er perfekte som borddekorationer, hvor du kan gemme ekstra godbidder eller andet sjov.

397 produkter

Du har set 36 ud af 397 produkter