• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Legetøj og spil

Her kan du finde en masse sjovt legetøj, spil og ting, du kan putte i slikposen eller partyboksen, næste gang der er børnefest. Det er de ting, der giver det lille ekstra til din fest, og som giver alle noget at glæde sig til.

Vi på Kalaskongen er meget glade for vores piñataer og synes, at alle skal prøve en ved mindst én fest. Man fylder dem op med slik, legetøj eller begge dele, og lader så fødselsdagsbarnet prøve at slå hul i den og tømme indholdet. Skal det gøres korrekt, skal barnet dog også have bind for øjnene, mens det forsøger at ramme piñataen. Bare husk at efterlade god plads, så ingen andre er i fare for at blive ramt. Vores mini piñataer er også perfekte som bordpynt, hvor du kan gemme ekstra godter eller andet sjov.

Med vores børnelege og selskabslege bliver det også nemt at planlægge sjove aktiviteter. Flere af spillene tillader mange spillere på samme tid og kan derfor også sagtens bruges til helt store børnefødselsdage. Få dig et spil til den næste fest, og se, hvordan tiden flyver, når alle har det sjovt.

Vi har også lidt småt legetøj, som er perfekte at give væk, når gæster dukker op, når de skal hjem eller på et andet passende tidspunkt under festen. Med vores store udvalg af børnelegetøj finder du med garanti noget, der passer perfekt til gæsterne.

Har du valgt at arrangere en fest med nogle af vores populære fødselsdagstemaer, har vi en masse, der følger dette i sortimentet herunder. Alt for at du kan skabe den perfekte børnefødselsdagen, uanset årstiden, hvor den arrangeres og uanset gæsternes alder. Kig gerne rundt blandt vores legetøj, spil og puslespil for at få ideer til den næste fest. Når du finder noget, der passer, kan du tilføje dem som favoritter, så du ikke glemmer de varer, du har valgt.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her