• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Klistermærker

Leder du efter stilfulde og sjove klistermærker og stickers? Så er du kommet til det rigtige sted! Her på Kalaskongen.dk finder du et stort sortiment af klistermærker. Vi har blandt andet seje klistermærker med motiver fra populære film, serier og videospil. Vi har selvfølgelig også fine klistermærker med motiver af enhjørninger, dinosaurer og smukke små dyr. Hvorfor ikke give nogle klistermærker sammen med slik i slikposen? Eller måske bruge klistermærker til at lave dine egne invitationer til fødselsdagsfesten? Eller som en festlig lille detalje på vores ensfarvede festartikler?

Klistermærker er noget, som alle børn kan have det sjovt med. De kan bruge dem til at dekorere deres ting eller dele af værelset. I børns øjne kan alt dekoreres med et klistermærke eller to, alt fra notesbøger og rygsække til bogreoler og gadgets...

Har du planlagt en børnefødselsdag? Så er det en perfekt mulighed for at købe klistermærker eller tatoveringer. Et tip er at give børnene en engangstatovering, når de ankommer, og hjælpe dem med at sætte den på et synligt sted. Når festen er slut, kan du sende børnene lidt slik og et par klistermærker i en slikpose. Både tatoveringerne og klistermærkerne vil helt sikkert blive værdsat, måske næsten lige så meget som slikket.

Med så mange forskellige klistermærker og stickers at vælge imellem, er vi sikre på, at du kan finde noget, der passer, uanset lejlighed.

55 produkter

Du har set 36 ud af 55 produkter