• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Balloner til alle festlige anledninger

Balloner er virkelig den perfekte dekorationen til enhver begivenhed! Leder du efter balloner til en børnefødselsdag? Babyshower? Eller måske til firmafesten? Intet problem! Her på Kalaskongen finder du garantert noget, der passer! Vi elsker balloner og har fyldt vores lager med et stort sortiment! Derudover fylder vi op med nyheder så ofte vi kan! Alt for at du kan finde de helt rigtige ballonerne til netop dit arrangement. Vores mest populære balloner er tal- og bogstavballoner, sammen med vores smukke ballonbuer.

Talballoner er et givet valg til både fødselsdage og nytår. Men de kan også bruges til for eksempel at fejre salgsrekord i virksomheden. For at du skal kunne vælge dem, der passer bedst, tilbyder vi dem også i flere lækre farver.

Bogstavballoner har næsten uendeligt potentiale, når det kommer til anvendelser. Alt fra at stave fødselsdagsbarnets navn til at skrive festlige budskaber eller citater, der passer ind i festens tema. Vi har også disse i flere farver, så du har flere valgmuligheder.

En ballonbue er et lille byggeprojekt med flere balloner og instruktioner til, hvordan man bygger den sammen. Den kommer med alt hvad du behøver for at kunne lave en smuk kreation. Det kan tage et stykke tid at sætte sammen, men slutresultatet er altid værd at brugen af tid og energi.

Er der børnefødselsdag på skemaet, har vi også en mængde forskellige folieballoner med temaer fra populære film, tv-serier og videospil. Du kan også finde disse temaer blandt mange andre produkter i andre kategorier, så du kan skabe en rød tråd gennem alle festdekorationerne. Vi har også folieballoner i forskellige former som hjerter og stjerner i flere skønne farver.

 

683 produkter

Du har set 36 ud af 683 produkter