• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Balloner til alle festlige anledninger

Balloner er perfekte at bruge til alle arrangementer fra børnefester til firmafester. Her på Kalaskongen elsker vi balloner og har sørget for at tilbyde dig et stort udvalg at vælge imellem, så du kan finde de helt rigtige balloner til netop dit arrangement. Vores klart mest populære balloner er tal- og bogstavballoner, sammen med vores smukke ballonbue.

En ballonbue er et lille byggeprojekt med flere balloner og instruktioner til, hvordan man bygger den sammen. Den kommer med alt hvad du behøver for at kunne skabe en smuk kreation. Det kan tage lidt tid at sammensætte, men slutresultatet er altid den tid og energi værd, du lægger i det.

Tal-balloner er et givet valg til både fødselsdage og nytår. Men de kan også bruges til for eksempel at fejre salgsrekorder i virksomheden. For at du skal kunne vælge dem, der passer dig bedst, tilbyder vi dem også i flere skønne farver.

Bogstavballoner har næsten uendeligt potentiale, når det kommer til anvendelser. Alt fra at stave fødselsdagsbarnets navn til at skrive festlige beskeder eller citater, der passer ind i festens tema. Vi har også disse i mere end én farve, så du har flere valgmuligheder.

Planlægger du en børnefest, har vi også mange folieballoner med temaer fra populære film, tv-serier og spil. Du kan også finde disse temaer blandt mange andre produkter i andre kategorier, så du kan skabe en rød tråd gennem hele festdekorationen. Vi har også folieballoner i forskellige former som hjerter og stjerner i flere skønne farver.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her