• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Sådan får du den sjoveste piratfest nogensinde!
Inspiration

Sådan får du den sjoveste piratfest nogensinde!

Ship o'høj! Vil du også gerne invitere til en piratfest, der ville gøre Kaptajn Klo grøn af misundelse? Her er vores bedste tips!

Festmenu egnet til små pirater

Rygtet på de syv verdenshave siger, at pirater elsker grillfester! I hvert fald hvis man skal tro Pippi Langstrømpe. Og det giver mening, ikke sandt? Vores tip er at servere maden som en lille buffet. På den måde kan børnene selv vælge den mad, de kan lide. Her er et par forslag til mad og drikke, som normalt falder i god jord hos de små pirater. 

  • Lad børnene lave deres egne grillspyd: Sæt skåle med pølsestykker, kødboller, små tomater, peberfrugter og andre lækkerier, som du ved, at børnene kan lide.
  • Grillede kyllingestykker
  • Majskolber 
  • Børnevenlig punch: Bland saftkoncentrat (helst en tropisk smag) med sukkerdrik eller vand med brus i en stor skål, brug frosne jordbær som isterninger. Serveres i piratglas, selvfølgelig med sugerør!

Det er også almindeligt kendt, at de fleste små pirater er glade for slik. Og her er det faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser! Har du brug for lidt hjælp? Prøv en af Kalaskongens favoritter:

  • Lad et piratskib sejle gennem et hav af marengs!
  • Forvandl fødselsdagsbarnets yndlingskage til en piratkage med piratskibe og sukkerdekorationer.
  • Tilbyd Pirat Cupcakes skabt ved hjælp af vores smarte cupcake-kit.
  • Spyd med tropiske frugter med melon, ananas og kiwi. 

Tip! Opgrader buffetbordet ved at stikke spyddene i en ananas eller melon. Et enkelt, men sjovt indslag, som børnene helt sikkert vil sætte pris på!


Festspil er gode til små pirater

Måske har du hørt, at pirater og sørøvere er gode til at lave ballade og støj? Det kan med andre ord være en god idé at have et program til festen, der kan holde børnene beskæftiget. Her er nogle forslag til spil og aktiviteter, der er velegnede til en piratfest!

Skattejagt
Hvad kunne være mere passende til en piratfest end en skattejagt? Gem skatten et sted i huset, og tegn derefter et simpelt skattekort for at vise, hvor den befinder sig. Så kan de små pirater begynde at lede.

Gå planken ud
Find en planke og et bind for øjnene frem. Har du små børn? Læg planken ud på gulvet. Ældre børn? Derefter kan du hæve planken lidt. Tag derefter et bind for øjnene på børnene og lad dem balancere på planken. Den pirat, der formår at holde balancen længst muligt og ikke falder over bord, vinder.

Lad børnene finde på sjove piratnavne til hinanden
Et tip er at skrive sedler med forskellige piratnavne som f.eks. "Kaptajn" "Den frygtede" "Med sværdet" "Fra piratøen" osv. Lad der være en plads foran (eller bagved) piratnavnet, så børnene kan skrive deres eget navn. 

Foretrækker du en mere stille fest? Så er pirat-klippe/klistre måske en rigtig god idé! Eller hvorfor ikke lade børnene få en lille tatovering ved hjælp af vores populære tatoveringers ark?

Overrask børnene med en anderledes festtaske

Til en piratfest kan slikposer være en del af skattejagten. Fyld små kalabasser med overraskelser, og læg dem i en skattekiste, som børnene kan lede efter. Det siger sig selv, at skatten skal være chokoladepenge, men du...? Hvem har sagt, at slikposerne kun skal bestå af slik? Her er et par forslag til små ting, der vil være perfekte til slikposen. Og som børnene helt sikkert vil sætte pris på:

Dekorationer og borddækning

Dæk bordet med en dug, der ligner et skattekort, og pynt bordet med sand, kranier og måske guldpenge og diamanter? Sæt et piratflag op i nærheden af spiseområdet og pynt med balloner for at skabe en mere festlig stemning! Sidst, men ikke mindst, skal du placere en øjenlap ved hvert sæde. Brug selvfølgelig klistermærkerne med børnenes piratnavne som bordplacering.

 

Piratkalas

Du kan måske også lide dette