• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Uhyggelige retter til Halloween-festen
Inspiration

Uhyggelige retter til Halloween-festen

Ikke sikker på, hvad du skal servere til Halloween-festen? Her er 20 uhyggeligt gode forslag til retter og snacks, der er perfekte til Halloween!

Donuts med monsterøjne

Bag dine egne donuts eller køb færdige. Pynt med Deco Melts og monsterøjne.

Frankenstein Smoothie / Milkshake

Find en grøn smoothie/milkshake opskrift (der er masser på nettet). Server smoothien i høje glas, dekoreret som Frankenstein.

Quesadilla udskåret som et græskar

Skær øjne, næse og mund ud på halvdelen af de tortillas, der skal bruges. Læg fyldet på de hele tortillas. Top med "græskartortillaen" og tilbered derefter dine quesadillas i ovnen eller i stegepanden.

Uhyggelig Halloween pizza

Lav din egen pizzadej (eller køb færdiglavet). Bag pizzaerne og lav derefter forskellige grimme figurer og mønstre på pizzaen ved hjælp af fyldet. Du kan for eksempel skære osten som spøgelser, lave små græskaransigter af skinke eller hvorfor ikke lave et edderkoppespind af ost eller pesto? Her er det egentlig kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Pizza Halloween

Edderkoppesandwich

Vælg et brød, som børnene kan lide. Rundstykker, Tekager eller bagels fungerer fint! Del brødet, så du får to ens halvdele og fyld sandwichene med børnevenlig topping. Brug derefter agurkestænger, gulerodsstænger eller salte pinde til at lave edderkoppelår. Som edderkoppeøjne kan du f.eks. bruge vindruer, rosiner eller oliven (alt efter hvad børnene kan lide).

Monsterburger

Her er det egentlig selve navnet, der er vigtigst. Men faktum er, at du med et par simple tricks kan få burgerne til at ligne små monstre. Start med at stege burgerne som normalt. Skær hamburgerost, så det ligner spidse tænder. Lad dine tænder stikke ud af brødet, når du samler burgeren. Brug oliven eller små tomater som øjne.

Grøntsagsskelet

Denne uhyggelige ret kræver lidt kreativitet. Det hjælper også lidt, hvis du har lidt kendskab til kroppens anatomi. Tanken er, at du selv skal skabe et skelet ved hjælp af forskellige grøntsager.

Ormesandwich

En pølsesandwich med en uhyggelig twist! Skær børnenes yndlingspølse i strimler, steg pølsen. Fyld derefter valgfrit brød med disse "orme". Top det hele af med ketchup!

Kirkegård Dip (Nachos)

Fyld en form med tacofars og salsa, top med ost. Stik et antal nachos i farsen så halvdelen af chipsene stikker op (tænk lidt som gravstene på en kirkegård). Brug spiselig tusch til at skrive RIP på chipsene.

Brød slange

Til denne ret skal du bruge et antal rundstykker, børnevenligt toppings og diverse grøntsager. Fyld rundstykkerne med toppings og nogle grøntsager. Brug de færdige rundstykkerne til at skabe formen af en slange. Skær en tunge ud i guleroden og brug rosiner eller små tomater til øjne.

Simpel Halloween kage

Køb en eller flere store pakker is (2 liter). Lad isen smelte lidt og tryk den så helt ud af pakken. Pynt isen med spøgelser (marengs), chokoladesauce, krymmel og uhyggelige cake toppers.

Uhyggelige frugtspyd

Skær børnenes yndlingsfrugt i mindre stykker. Træk frugten på spyd, skiftevis med skumfiduser. Tegn skræmmende ansigter på skumfiduserne ved hjælp af spiselig tusch eller med smeltet chokolade og sæt små spiselige øjne på en del af frugten.

HalloweenFruktspett

Fyldte peberfrugter klædt ud som græskar

Skær toppen af peberfrugten af (gem som en kasket) og skrab alle frøene ud. Brug en skarp kniv til at skære øjne, næse og mund ud (tænk Halloween græskar). Fyld peberfrugterne med hakkekød og ris, top med ost og ind i ovnen.

Marshmallow monstre

Her er det egentlig kun din egen fantasi, der sætter grænser. Du behøver en pose skumfiduser, deco melts/candy melts i forskellige farver, sugerør eller cake pops pinde, krymmel, spiseligt glitter og spiselige øjne. Start med at tråde skumfiduserne på pinde eller sugerør. Smelt deco melts/candy melts efter anvisning på pakken. Dyp skumfiduserne i meltsen. Brug krymmel og glitter som hår. Pynt med spiselige øjne.

Monster Cookies

Bag almindelige chocolate chip cookies. Pynt småkagerne med spiselige øjne.

Jordbærspøgelser

Ferske jordbær dyppet i hvid chokolade. Mal øjne og mund med almindelig smeltet chokolade.

Brownie "dirt" budding

Chokoladebudding med et sjovt Halloween-twist! Vælg selv, om du vil købe færdiglavet chokoladebudding eller lave din egen. Uanset hvilken du vælger. Del buddingen i mindre glas, inden den lader sig stivne. Bag en brownie, eller køb en færdiglavet. Kør en del af kagen i en blender/foodprocessor, så du får krummer. Disse krummer skal repræsentere jord og skal placeres oven på chokoladebuddingen. Pynt derefter buddingen med geléslanger eller gelérotter.

Mini monster pizza

Køb færdiglavet pizzadej, eller lav din egen. Rul små minipizzaer ud og lav forskellige små monstre ved hjælp af fyldet. Her kan du skabe alt fra mumier til uhyggelige monstre. Lad fantasien få frit løb, og du kan tage hjælp fra børnene!

Eye popping cake pops

Lav dine yndlings cake pops, men i stedet for at bruge cake pops pinde eller sugerør, så brug gafler. Dyp dine cake pops i deco melts og dekorer dem, så de ligner øjne.

Heksefingre (småkager)

Brug en hvilken som helst opskrift på småkager (f.eks. finske pinde, karamelkager eller lignende), men når det er tid til at forme småkagerne, så form dem som fingre. Til negle kan du bruge mandler.

FingerKakor

Du kan måske også lide dette