• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Tips til en uhyggelig sjov Halloween-fest
Inspiration

Tips til en uhyggelig sjov Halloween-fest

Har du også lovet børnene en uhyggelig sjov Halloween-fest i år? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig! I denne artikel deler vi vores bedste tips til, hvordan du giver børnene den rigtige Halloween-følelse.

1. Vælg et tema til Halloween-fejringen

Den første ting du skal gøre er at vælge et Halloween-tema. Vil du invitere til en traditionel Halloween-fest med græskar og spøgelser? En lidt sødere og mindre uhyggelig Halloween-fejring i pink, sort og guld? Eller hvorfor ikke en Halloween-fejring med uhyggelige klovne? Vælg et tema, der er passende uhyggelig, og som du tror, dine børn vil lide.

2. Tag fejringen til nye højder med seje Halloween balloner

Balloner er den ultimative måde at live op stemningen! Hvad med store flagermusballoner , balloner der ligner græskar eller balloner dækket med edderkoppespind ? Vælg balloner, der passer til dit tema. Og hvad med dig? Glem ikke at supplere med Helium, hvis du ønsker at få dine balloner til at svæve.

3. Spørg børnene, hvad de vil klæde sig ud som

Udklædning til Halloween er noget, som mange børn ser frem til. Og ved du hvad? Hos Kalaskongen finder du både traditionelle Halloween kostumer som hekse og rumvæsener , men også aktuelle kostumer som Freddy fra Five Nights at Freddýs og karaktererne fra Harry Potter . Så hvorfor ikke bare lade børnene vælge, hvad de vil klæde sig ud som? Vi garanterer, at det bliver en succes.

4. Glem ikke godbidderne

Ingen rigtig Halloween uden uhyggelig godt slik! Vælg og vrag fra vores store udvalg af slik . Vil du bage noget sjovt til Halloween? Tag et kig i vores bageafdeling! Der finder du masser af sjovt bagetilbehør til Halloween .

5. Forbered sjove spil og lege

Overrask børnene med sjove Halloween-lege. Her er nogle af vores favoritter!

Halloweenkalas

Du kan måske også lide dette