• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
15 sjove ideer til sommerfesten
Inspiration

15 sjove ideer til sommerfesten

Sommer, sol og tid til fødselsdagsfest? Her finder du 15 sjove ideer til sommerfesten!

1. Hold fødselsdagsfesten udendørs!

Hvis vejret tillader det, og du har mulighed for det, anbefaler vi virkelig at holde festen udenfor. Og hvem vil ikke gerne være udenfor om sommeren?

2. Forhindringsbane i haven...

…eller hvorfor ikke på stranden? Sæt forskellige forhindringer op, der udfordrer børns balance, styrke, koordination og smidighed. Og hvad med dig? Glem ikke at tilpasse forhindringerne ud fra børnenes alder.

3. Hold drikkevarer kolde med frosne vandballoner

Vandballoner er en farverig og festlig måde at køle dine drikkevarer på. Alt du behøver er et stort kar og en masse farverige vandballoner. Fyld ballonerne med vand dagen før festen og lad dem stå i fryseren natten over. Når det er tid til at dække bordet til festen, så fyld karret med de frosne vandballoner og stil dine drikkeflasker mellem ballonerne!

4. Server chips, popcorn og andre snacks i spande.

Vi lover, at børnene vil blive overrasket! Og hvad med dig..? glem ikke at bruge skovle til at servere godbidderne!

5. Lav en ballonbue med badebolde

Nå, hvorfor ikke lave lidt sjov med det? En ballonbue med badebolde vil garanteret gi latter. Det er selvfølgelig også fint at pynte ballonbuen med andre lidt småtossede ting. Hvad med en lille parasol? Eller hvorfor ikke solbriller og solhatte?

6. Overrask med din egen isbar

Is er den perfekte slikket, specielt om sommeren! Og hvem vil ikke have sin egen isbar? Her er en hurtig og nem måde at skabe din egen lille isbar:

  1. Fyld nogle glaskrukker med is, læg krukkerne i en stor skål eller balje, fyldt med is
  2. Sæt små skåle frem med forskellige toppings
  3. Lad børnene vælge, om de vil have deres is i en bæger eller vaffel, eller hvorfor ikke en bæger med is og en vaffel på toppen?

Glass

7. Melon på en pind

Dette er et rigtigt højdepunkt! Skær melonen i trekanter og tråd derefter trekanter på en ispind og voila melon på en pind! Lige så godt, men mindre sødt!

8. Brug frossen frugt i stedet for isterninger

Druer, mango, ananas, jordbær, blåbær og hindbær er perfekte til frysning og bruge som isterninger. Derudover smager det godt!

9. Overrask med sjove vandlege

Er det virkelig sommervarmt? Lad børnene lege i en oppustelig pool! Eller hvorfor ikke overraske dem med en hurtig vandrutsjebane? Og hvad med dig? Glem ikke at skrive i invitationen, at de skal medbringe badetøj og håndklæde!

10. Mal på lærred

Udnyt det gode vejr og muligheden for at være udendørs for at lade børnene være ekstra kreative. Giv børnene et lærred hver og fri adgang til maling og pensler og lad kreativiteten flyde. Selvfølgelig kan børnene tage deres kunst med hjem!

11. ...eller hæng et stort lagen op, som børnene kan male på

Lad børnene male med pensler, sprayflasker eller hvorfor ikke vandpistoler? Når kunstværket er tørret, kan du skære dele af det ud og indramme det.

12. Udendørs biograf i haven / på altanen

Udendørs biograf er en forholdsvis enkel, men meget værdsat aktivitet. Læg madrasser og puder frem foran tv'et, projektoren, fyld popcorn og andre biografsnacks og lad fødselsdagsbarnet vælge filmen. Det er ikke sværere end det. Regner det? Hold bare filmaftenen i stuen i stedet for.

Movienight

13. Byd på Strand Cupcakes 

Bag fødselsdagsbarnets yndlingscupcakes, pynt med frosting. Brug derefter småkagekrummer til at få det til at ligne sand. Lad så en lille chokoladebamse, seje mænd eller noget lignende ligge og sole sig i sandet. Cupcakesen har selvfølgelig også en lille parasol!

14. Lad børnene lave deres egne drinks

Overrask børnene med en lille bar med sjove drinks, sugerør, is, slik, stilfulde glas/krus, frugt etc. At få vælge ingredienser til (og måske endda blande) sin egen lille drink bliver med garanterer en favorit!

15. Sidst men ikke mindst: grill!

Grillning hører sommeren til, så hvorfor ikke grille til sommerfesten? Hold det nemt. Hamburger eller pølse med brød fungerer fint! Og hvorfor ikke lade børnene grille deres egne marshmallows?

Du kan måske også lide dette