• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog fødselsdag

Inviter til en fartfyldt fødselsdag med Sonic The Hedgehog! Her finder du det meste af det, du kan få brug for til en fest med Sonic-tema. Vi har blandt andet servietter, papkrus og tallerkner med motiver af Sonic The Hedgehog. Vi har selvfølgelig også fyldt temaet med matchende balloner, guirlander, serpentiner og andre sjove festtilbehør.

Hvem er Sonic the Hedgehog?

Sonic The Hedgehog er måske bedst kendt fra det japanske videospil af samme navn, skabt af SEGA. I spillet kommer vi til at følge med Sonic, et antropomorfisk blåt pindsvin, der kæmper mod en gal videnskabsmand, den onde Doctor Eggman. Men Sonic eksisterer også som film, tegneserie og tv-serie.

Det første Sonic-spillet blev udgivet til SEGA Genesis i 1991 for at konkurrere med Nintendos maskot Super Mario. Og faktum er, at Sonic hjalp SEGA med at blive et af de førende videospilselskaber under den fjerde generation af videospilkonsoller i begyndelsen af 90'erne.

Sonic er SEGAs flagskibsspil og har solgt over 140 millioner enheder (2016). Derudover har spillet tjent hele 6 billioner(!) dollars (2020).

214 produkter

P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.

Du har set 36 ud af 214 produkter