• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Star Wars

Star Wars fødselsdag

Tid til en fødselsdagsfest i en galakse langt, langt væk? Her finder du alt hvad du skal bruge til Star Wars festen! Vi har blandt andet seje tallerkner, krus, servietter og andre festartikler med Star Wars-motiver. Vi har selvfølgelig også seje dekorationer og balloner! Hvad mer kan du drømme om til en Star Wars-temafest? Hvad med seje kostumer, sjove bagetilbehør og festlige piñatas? Alt dette finder du her hos os!

Hvad er Star Wars?

Star Wars, eller Stjernekrigen som man nogle gange siger på dansk, er en storslået rumopera og franchise skabt af George Lucas i 1977. Star Wars består primært af en mængde film, der blev lanceret mellem 1977 og 2019 og i dag betragtes som en kultklassiker.

Filmserien har også resulteret i bøger, tv-serier, videospil og tegneserier. Og vi må ikke glemme alle de seje festartikler, du finder her hos Kalaskongen!

Gennem marts 2016 havde de første seks Star Wars-film samlet indtjent en anslået 9,2 milliarder dollars, hvilket gjorde dem til den tredje mest indbringende filmserie nogensinde. Men hvad handler Star Wars egentlig om? Kort sagt kan man sige, at Star Wars er en saga, der foregår i en galakse langt, langt væk, hvor kampen mellem det gode og det onde er i centrum.

153 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.

Du har set 36 ud af 153 produkter