• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Krymmel og sukkerkrystaller

Her finder du krymmel i mange farver, former og smagsvarianter! Krymmel har mange forskellige anvendelsesmuligheder og du vælger selv om du vil bruge dit krymmel som dekorationer eller smagsgiver. Eller måske begge dele?

Krymmel på isen er mange børns favorit, og det er nok ikke noget, der forsvinder med årene. Vi her på Kalaskongen er voksne og vi elsker krymmel! Men med alderen har vi også lært andre sjove måder at bruge krymmel på! Nyder du at bage muffins og cupcakes? Så har du sikkert opdaget, hvor fantastiske dine bagværk kan være med et lille krymmel på toppen. Cake Pops er blevet populære og de er taknemmelige at rulle rundt eller dyppe i lidt krymmel. Måske det bedste af det hele? Der er så mange forskellige typer krymmel, at du kan skabe næsten uendelige variationer af dine bagværk!

Her hos Kalaskongen leder vi konstant efter nyt spændende krymmel og leder efter de nyeste trends. På den måde har vi altid et bredt udvalg af krymmel fra kendte mærker som FunCakes, PME m.fl. Vores færdigblandede krymmelmiks er rigtig populære og findes i mange seje varianter.

69 produkter

Du har set 36 ud af 69 produkter