• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Pokémon

Pokémon fødselsdag

Fejr din fødselsdag med en sjov Pokémon-fest! Her hos os finder du alt, hvad du kan få brug for til en fest med Pokémon-tema. Hvad med paptallerkner, papkrus og servietter med farverige Pokémon-motiver? Vi har selvfølgelig også balloner og andet sjovt festpynt med Pokémon!

Ikke sikker på hvad du skal bruge til festen? Slap af, vi hjælper dig! I vår praktiske Pokémon festpakke får du det meste af, hvad du har brug for at dække op bordet til en farverig Pokémon-fest. Du kan supplere med slikposer eller partybokse, slik, legetøj, pynt og spændende bagetilbehør.

Her finder du også et udvalg af coole gadgets, der er perfekte som fødselsdagsgaver til dem, der ikke kan få nok af Pokémon.

Hvad er Pokemon?

Pokémon, også kendt som Pocket Monster, er en japansk mediefranchise skabt af Satoshi Tajiri i midten af ​​90'erne. I dag findes Pokémon blandt andet som spil til Nintendo, tv-serier, spillefilm, samlekortspil, tegneserier mv. Men hvad er en Pokemon egentlig? Lad os se nærmere!

En Pokemon er en type væsen, som kommer i alle mulige former og størrelser. Nogle lever i naturen og nogle lever sammen med deres menneskelige partnere kaldet "trænere". I pokemon-verdenen i dag er der hundredvis af kendte pokemons, men der er sikkert mange ukendte væsner tilbage at opdage.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her