• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Super Mario Fødselsdag

Super Mario Fødselsdag

Planlægger du en fødselsdagsfest med Super Mario-tema? Så er du kommet til det rigtige sted! Her på Kalaskongen finder du et stort udvalg af sjove festartikler med Super Mario motiver. Her kan du finde alt fra seje krus, tallerkner og servietter til festlige dekorationer og balloner. Ja, vi har endda en færdiglavet festpakke med Super Mario. Vi har selvfølgelig også masser af slik og spændende bagetilbehør!

Her på Kalaskongen.dk finder du faktisk ikke kun smukke festartikler, vi har også et stort udvalg af licenserede Super Mario-gadgets, der er perfekt som fødselsdagsgave! Vi har blandt andet seje lamper, puslespil og fine bamser fra Super Mario Bros.

Leder du efter inspiration til børnefødselsdagen med Super Mario-tema?

Så er du kommet til det rigtige sted! Her på Kalaskongen finder du ikke kun sjove festtilbehør, du finder også masser af inspiration på vores inspirationsside. Faktisk har vi samlet en hel guide med vores bedste tips til en fartfyldt og sjov Super Mario-fødselsdagsfest! Nysgerrig? Tag et kig her: Inviter til et fartfyldt Super Mario Party

Hvad er Super Mario?

Super Mario Bros er et videospil lanceret af Nintendo Entertainment System i 1985. Men vidste du, at Mario blev skabt af Shigeru Miyamoto og først fremtrådte i spillet Donkey Kong? Og at Marios oprindelige navn var Jumpman?

Den korte historie om Super Mario

Mushroom Kingdom er blevet invaderet af en stamme af onde skildpadder, kendt som Koopas. Indbyggerne er blevet forvandlet til kampesten, mursten og marker med padderok, og Mushroom Kingdom falder i ruiner. Den eneste, der kan genoprette kongeriget, er Prinsessen Toadstool (senere kendt som Peach), datter af svampekongen. Desværre er prinsessen blevet kidnappet af den store kongen Koopa (senere kendt som Bowser). Og det er netop her, Super Mario kommer ind i billedet. Helten Mario hører om svampefolkenes situation og tager af sted for at redde prinsessen Toadstool.

211 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.
Super Mario Memory

Super Mario Memory

109 kr.

Du har set 36 ud af 211 produkter