• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Pokémon

Pokémon fødselsdag

Fejr fødselsdagen med en sjov Pokémon fest! Her finder du alt, hvad du har brug for til en fest med Pokémon-tema. Hvad med tallerkener, kopper og servietter med farverige Pokémon-motiver? Selvfølgelig har vi også Pokémon-balloner og andre sjove dekorationer med Pokémon! Hvad siger du til en sjov folieballon med Pikachu?

Er du usikker på, hvad du har brug for til festen? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig! Med vores praktiske Pokémon festpakke får du det meste, du har brug for til at dække op til en sjov Pokémon fest, hvilket sparer tid og gør forberedelserne nemme. Du kan også supplere festpakken med slikposer eller partybokse, slik, legetøj, dekorationer og spændende bagetilbehør. Hvis du gerne vil bage en Pokémon-kage til børnefødselsdagen, har vi også seje kagelys med motiver af de populære figurer fra Pokémon.

For at give dig endnu flere tips og ideer til, hvordan du kan gøre Pokémon festen endnu sjovere, har vi skrevet en inspirationsguide med forslag til dekorationer, lege og sjove snacks. Du finder den her: Sjove idéer til Pokémon-fødselsdagen

Udover et stort udvalg af Pokémon festtilbehør har vi også gadgets med Pokémon-motiver, der passer perfekt som fødselsdagsgaver. længere nede i denne kategori finder du blandt andet vores populære Pokémon bamser og Pokémon puslespil.

Hvad er Pokémon?

Pokémon, også kendt som Pocket Monster, er en japansk mediefranchise, der blev skabt af Satoshi Tajiri i midten af 90'erne. I dag findes Pokémon blandt andet som spil til Nintendo, tv-serier, film, samlekortspil, tegneserier og meget mere. Men hvad er en Pokémon egentlig? Lad os tage et nærmere kig! En Pokémon er en type væsen, der findes i alle mulige former og størrelser. Nogle bor i det vilde, mens andre bor sammen med deres menneskelige partnere, der kaldes "trænere". I Pokémon-verdenen findes der i dag hundredvis af kendte Pokémon, men der er sandsynligvis mange ukendte væsner, der venter på at blive opdaget.

211 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.
Partyboks - Gul

Partyboks - Gul

7 kr.

Du har set 36 ud af 211 produkter