• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Minecraft

Minecraft fødselsdag

Minecraft Party - den ultimative festen for minecraft-spilleren! Her finder du det meste af det, du har brug for at arrangere en rigtig cool Minecraft-fest. Vi har blandt andet firkantede paptallerkener og stilfulde papkrus i grøn og sort farve, der er perfekte til en fødselsdag med Minecraft-tema. Gå ikke glip af vores festtilbehør og dekorationer med pixelmotiv.

Du finder selvfølgelig også stilfulde latexballoner i grøn, brun og sort farve, der er perfekte til Minecraft-festen. Vil du tage festdekorationerne til næste niveau? Hvorfor ikke prøve at lave en cool ballonvæg med Creeper-motiver? Det kræver lidt kreativitet og tålmodighed, men vil garanteret være et meget værdsat indslag på festen.

Vi har også piñatas til Minecraft-festen! Hvad med en pinata formet som "Steve"  Mister pixel? Eller en, der ligner en "Creeper" - Grøn pixel? Vælg din favorit, fyld den med slik og små legetøj, hæng den i en snor fra loftet og lad gæsterne til festen skiftes til at prøve slå den i stykker. Slik og smålegetøj til piñatan? Du kan selvfølgelig finde dem her hos os!

Sidst men ikke mindst finder du et stort udvalg af coole gadgets, der er perfekte som fødselsdagsgave til Minecraft-spilleren. Vi har blandt andet lamper, LEGO, bamser og puslespil fra Minecraft.

Har du brug for tips og ideer til Minecraft-festen?

Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores festguide du finder her: Minecraft Party: den ultimative fest for Minecraft-spilleren

Der finder du alt fra dekorations- og borddækningstips til spil og aktiviteter, der er perfekte til festen med Minecraft-tema.

Hvad er Minecraft?

Minecraft er et computerspil udviklet af Markus Persson og firmaet Mojang. Enkelt forklaret kan man sige, at Minecraft er en slags digital Lego. Du styrer din afspiller frit i en åben verden bestående af forskellige 3D-blokke. 3D-blokkene kan placeres og destrueres, og du skal anskaffe dig mad og andre ting for at sikre din overlevelse. Du kan spille på egen hånd eller med dine venner.

167 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.

Du har set 36 ud af 167 produkter