• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Minecraft

Minecraft fødselsdag

Minecraft Party - den ultimative fødselsdagsfest for Minecraft-spilleren! Her finder du det meste du kan få brug for, til at arrangere en rigtig sej Minecraft-fødselsdagsfest. Udover tallerkner med ægte Minecraft-motiver har vi også firkantede tallerkner og fine papkrus i farver, der er perfekte til en børnefødselsdag med Minecraft-tema.

Du finder selvfølgelig også stilfulde latexballoner i grøn, brun og sort, der er perfekte til Minecraft-fødselsdagen. Vil du tage festdekorationerne til næste niveau? Hvorfor ikke prøve at lave en cool ballonvæg med Creeper-motiver? Det kræver lidt kreativitet og tålmodighed, men vil garantert være et meget værdsat indslag under børnefødselsdagen.

Vi har også fyldt vores lager med piñataer til Minecraft-fødselsdagen! Hvad med en piñata formet som Mr. Pixel? Eller en, der ligner en grøn pixel? Vælg din favorit, fyld den med slik og små legetøj, hæng den i en snor fra loftet og lad gæsterne på fødselsdagen skiftes til at prøve at knække den. Slik og småt legetøj til piñata? Du kan selvfølgelig finde dem her hos os!


Sidst men ikke mindst finder du et stort udvalg af seje gadgets, der er perfekte som fødselsdagsgave til Minecraft-spilleren. Vi har blandt andet lamper, LEGO, bamser og puslespil fra Minecraft.


Mangler du tips og ideer til Minecraft-fødselsdagen?

Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores festguide: Minecraft Party - Den ultimative fødselsdagsfest for Minecraft-spilleren

Der finder du alt fra dekorations- og borddækningstips til spil, lege og aktiviteter, der er perfekte til Minecraft-temafesten.

Hvad er Minecraft?

Minecraft er et videospil udviklet af Markus Persson og firmaet Mojang. Enkelt forklaret kan man sige, at Minecraft er en slags digital Lego. Du styrer din spiller frit i en åben verden, der består af forskellige 3D-blokke. 3D-blokkene kan placeres og ødelægges, og du skal skaffe mad og sikkerhed for at sikre din overlevelse. Du kan spille på egen hånd eller med dine venner.

219 produkter

Du har set 36 ud af 219 produkter