• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Harry Potter

Harry Potter fødselsdag

Genskab Hogwarts magi og fejr fødselsdagen med Harry Potter og hans venner! Her finder du alt, hvad du kan få brug for for at forvandle dit hjem og invitere dig til et magisk Harry Potter-eventyr. Vi har alt fra festdekorationer og balloner til praktiske engangsartikler som papkrus, tallerkner og servietter med rigtig flotte Harry Potter-motiver! Vi har selvfølgelig også kostumer, der giver dit barn mulighed for at forvandle sig til en af karaktererne fra Harry Potter.

Men ved du, hvad der måske er det bedste af det hele? Hos os finder du også et nøje udvalgt sortiment af seje Harry Potter-gadgets - perfekte at gi i fødselsdagsgave!

Hvordan laver man en magisk Harry Potter-fødselsdagsfest?

Med masser af fantasi og kreativitet selvfølgelig! Ikke så fantasifuld? Mangel på ideer? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig! Vi har sammensat en guide med en masse sjove tips og ideer til børnefødselsdagen med Harry Potter-tema. Her finder du lister med alt fra dekorationstips til mad og underholdning. Så hvad venter du på? Du kan finde guiden her: Magiske idéer til Harry Potter festen

Hvem er Harry Potter?

Harry Potter er hovedpersonen i en serie fantasy-romaner skrevet af JK Rowling. Den første bog udkom i 1997. Bøgerne er blevet enormt populære og er blevet oversat til hele 73 sprog og solgt i over 450 millioner eksemplarer verden over. Ja, det er rigtigt! Den første filmen baseret på JK Rowlings bøger udkom i 2001. Men hvad handler disse populære bøger og filmer egentlig om? Lad os se nærmere på det!

Harry Potter er en forældreløs dreng opdraget af sin døde mors slægtninge, den strenge Dursley-familie. Hjemme hos familien bliver Harry mobbet af fætter Dudley og udstødt af alle.

Harry har fået vide af familien Dudley, at hans forældre døde i en bilulykke. Men på sin 11-års fødselsdag finder Harry ud af den sande dødsårsag: hans forældre blev myrdet af den onde Lord Voldemort. Han lærer også, at han er en troldmand, at han slet ikke tilhører mugglerfamilien (mugglere = ikke-magiske mennesker) og at han er blevet optaget til uddannelse på Hogwarts kostskole. Dudleys nægter dog at lade Harry se acceptbrevet fra Hogwarts. Så halvkæmpen Hagrid kommer og henter ham og viser ham vejen til Hogwarts Skole for Heksekunster og Trolddom. Og det er her, Harry Potter-sagaen for alvor tager fart..!

 

215 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.

Du har set 36 ud af 215 produkter