• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Frost Fødselsdag

Frost Fødselsdag

Disney's succsesfilm Frost er en storfavorit hos mange børn, så hvorfor ikke overraske dit barn med en børnefødselsdag inspireret af Frost? Her på Kalaskongen finder du masser af smukke festartikler, der passer perfekt til din Frost fødselsdag! Vi har blandt andet færdige festpakker, flotte tallerkner, dekorationer og balloner med motiver af Elsa og de andre karaktererne fra Frost. Vi har selvfølgelig også kageprint og andre sjove bagetilbehør!

Mangler du inspiration til børnefødselsdagen med Frost-tema?

Intet problem! Vi har sammensat en guide med masser af tips og ideer til Frostfesten! Guiden? Du finder den her: Inviter til en fabelagtig Frost-fest

Hvad handler Frost om?

Frost handler om to prinsesser: Elsa (8 år) og Anna (5 år), som lever et vidunderligt liv i kongeriget Arendal. Elsa har magiske kræfter, der gør det muligt for hende at kalde sne og forvandle ting til is.

En aften, da søstrene leger, sårer Elsa ved et uheld Anna med sin ismagi. Det resulterer i, at kongen og dronningen træffer en drastisk beslutning: Elsa og Anna skal skærmes mod omverdenen, indtil Elsa har lært at forvalte sine kræfter, og rigets porte skal holdes lukkede. Af frygt for at såre Anna tilbringer Elsa det meste af sin tid på sit værelse. Hun ønsker ikke engang at tale med sin søster, hvilket får deres forhold til at forværres.

I teenageårene mister Elsa og Anna deres forældre i en storm på havet. Og på Elsas 21 års fødselsdag er det tid til, at hun skal krones som dronning. Anna er ovenud glad for, at kongeriget genåbnes for offentligheden, og at hun endelig vil kunne møde folk igen! Men mest af alt glæder hun sig til at møde Elsa og ordne tingene.

Under kroningsceremonien møder Anna den charmerende prins Hans af Sydøerne. De forelsker sig, og Hans frier til Anna, som siger ja. Da Anna og Hans beder Elsa om lov til at gifte sig, opstår der en strid mellem søstrene, der ender med, at Elsa ved et uheld afslører sine magiske kræfter... foran alle gæsterne. Elsa flygter fra kongeriget i panik, og hendes udløste kræfter bringer en evig vinter i stand over landet. Anna sætter ud for at finde Elsa i håb om at bringe hende tilbage og stoppe den evige vinter. Og det er her, hele Frost-eventyret for alvor begynder...

179 produkter

Du har set 36 ud af 179 produkter