• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Her finder du kostumer for børn

Vi på Kalaskongen er eksperter på børnefødselsdage. Og vi synes, at en af de bedste tilføjelser til børnefødselsdagen er kostumer. Børn elsker at klæde sig ud, og fødselsdagsfesten er en perfekt mulighed for at gøre dette. Med vores store udvalg af kostumer til børn og sjove tilbehør, kan vi hjælpe dig med at gøre din næste fødselsdag til noget, som alle involverede vil huske i lang tid fremover.

Her har vi samlet de bedste kostumer til børn i mange forskellige kategorier. Vil dit barn klæde sig ud som en karakter fra deres yndlingsfilm eller -serie? Eller måske endda en karakter fra deres yndlings videospil? Så har vi masser af sjove muligheder at byde på. Blandt vores kostumer til børn finder du superhelte, prinsesser, monstre og meget mere.

Det behøver selvfølgelig ikke at være en børnefødselsdag på skemaet, for at det er en mulighed for udklædning. Vi må ikke glemme maskeradens højtider: Halloween og Fastelavn. Og ved du hvad? Vi har en lang række maskeradekostumer, der er perfekte til Halloween. Ved hjælp af vores skræmmende halloweenkostumer kan dine børn nemt klæde sig ud som hekse, vampyrer, zombier og spøgelser.

Planlægger du en maskerade? Så skal du først tage stilling til, om maskeraden skal have et tema, eller om alle skal kunne klæde sig ud, som de vil. Har du en idé til et rigtig sjovt tema, kan du helt sikkert foreslå gæsterne, hvilke kostumer der passer ind. Men husk også at tjekke hvor mange forskellige slags kostumer der er til at købe og hvor mange der kommer. Hvis alle kommer klædt ud som den samme figur eller lignende, bliver det måske ikke helt, som du havde forestillet dig.

Inden en maskeradefest er det også vigtigt at give alle gæster god tid til at forberede sig. Når du kigger rundt blandt alle vores kostumer, kan du hurtigt se, hvilke aldre de passer til. Klik videre til det kostume, du er interesseret i, og du kan hurtigt se, hvilken størrelse der ville passe bedst til dit barn. Og hvad med dig? Husk, at børn kan vokse rigtig hurtigt nogle gange. Så stol ikke på, hvad deres længde var, sidste gang du målte dem. Mål dem først og vælg derefter den bedst egnede størrelse.

Sørg også for at tjekke, hvad der er inkluderet i kostumet, og hvad der ikke er. Det kan for eksempel være sådan, at sko ikke følger med, og så er det måske noget, du selv vil ordne. Hvis festen holdes indendørs, er sko måske ikke et must. Men det kan stadig være noget, der får outfittet til at føles mere komplet.

211 produkter

Du har set 36 ud af 211 produkter