• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Paw Patrol

Paw Patrol fødselsdag

Tid til en tempofyldt Paw Patrol fødselsdag? Så er du kommet til det rigtige sted! Her på Kalaskongen.dk finder du et stort udvalg af festartikler til en fødselsdag med Paw Patrol tema. Vi har alt fra praktiske festpakker med papkrus, servietter og paptallerkner med Paw Patrol motiver til vakre invitationer, balloner, gurilande og andre festlige dekorationer. Vi har selvfølgelig også sjove bagetilbehør og slik, der passer perfekt til Paw Patrol festen!

Leder du efter en spændende gave til et barn, der elsker Paw Patrol? Her kan du vælge og vrage blandt bamser, puslespil, memory og andre sjove ting med motiver af de søde valpene fra Paw Patrol.

Tips til Paw Patrol-festen

Hvordan skaber man den rigtige stemning til festen med Paw Patrol-tema? Hvad skal tilbydes? Og hvordan underholder man de små gæsterne? Vi har sammensat en guide med nogle af vores bedste tips og ideer til Paw Patrol temafesten. Guiden? Du kan finde den her: Paw Patrol Party - Fejr fødselsdagen med Paw Patrol.

Hvad er Paw Patrol?

Paw Patrol er en canadisk/amerikansk animeret tv-serie skabt af Keith Chapman. Serien blev sendt første gang den 12. august 2013 på Nickelodeon i USA, men havde først premiere i Sverige i 2016. Filmen "Paw Patrol: The Movie" havde premiere i 2021. I dag er Paw Patrol-serien solgt til TV kanaler i over 160 lande. Men hvad handler Paw Patrol egentlig om? Lad os se nærmere sammen!

Paw Patrol handler om en dreng (Ryder), der leder en gruppe eftersøgnings- og redningshunde, der kalder sig Paw Patrol. Hver hund har et unikt sæt egenskaber baseret på forskellige erhverv i beredskabet såsom brandmand, politi og helikopterpilot. I serien og filmen kommer vi til at følge med, mens Chase, Marshall, Everest, Rubble, Zuma, Skye og Rocky skynder sig ud for at redde dagen! De redder katte i træer, slukker brande og beskytter samfundet som helhed.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere her