• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Puslespil til store og små

Hos Kalaskongen finder du et stort udvalg af puslespil til gode priser. Puslespil er både afslappende og stimulerende. Vi har alt fra træpuslespil til de yngste børn til puslespil til lidt ældre børn og puslespil til voksne med mange brikker. Vi har puslespil fra kendte producenter som Ravensburger, Wrebbit og Clementoni.

Noget, der er blevet mere og mere populært, er 3D-puslespil, og her har vi mange puslespil med motiver fra Harry Potter, Disney og også 3D-puslespil af berømte bygninger og historiske monumenter. Nogle puslespil har indbyggede lys og kan bruges som både natlys og en sjov interiørdetalje.

Hvis du leder efter et udfordrende og vanskeligt puslespil, finder du dem her. Tag et kig på vores udfordringspuslespil og Escape-puslespil samt på de vanskelige puslespil fra Ravensburger kaldet Krypt. Vi har puslespil til enhver smag med forskellige motiver, såsom smukke landskaber og byer, puslespil med dyremotiver og puslespil med berømte figurer fra film, spil og tv-serier

Hos os finder du seje puslespil med motiver fra Harry Potter, Star Wars, Mandalorian, Disney og Stranger Things. Puslespil er sjove at pusle alene eller sammen med andre, og det bliver værdsat at få et puslespil som gave. Et tip er at give et træpuslespil som en dåbsgave eller til moren, når du deltager i en babyshower. Ud over en række forskellige puslespil har vi også puslespilsmåtter og puslespilstilbehør.

414 produkter

Du har set 36 ud af 414 produkter