• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Jorden er giftig
Selskabslege

Jorden er giftig

Jorden er giftig er en sjov leg, som alle kan være med i. Det kan leges overalt, både indendørs og udendørs. Og det er en leg, der helt sikkert vil give masser af grin! Vil du være med i det sjove? Her forklarer vi, hvordan legen fungerer, og hvordan du hurtigt og nemt kan tilpasse det til børn i forskellige aldersgrupper.  

Sådan fungerer det: 

Legen indebærer, at en voksen går ind i rummet og råber "Jorden er giftig". Børnene har derefter 5 sekunder til at komme væk fra gulvet. De kan hoppe, klatre, løbe... ja, alle måder at undslippe lavaen på er tilladt! Den, der er tilbage på gulvet efter 5 sekunder, har tabt. Undslap alle fra lavaen? Åh, godt! Derefter fortsætter festen som normalt, indtil næste gang! 

Tilpas spillet til de yngste børn

Spiller du gulvet er lava med småbørn? Tilpas legen på følgende måde: Læg en masse puder og tæpper ud på gulvet, og lad de yngste deltagere hoppe fra en pude/tæppe til en anden. 

Kombination af sjov og leg 

Og hey? Hvorfor ikke benytte lejligheden til at hjælpe børnene med at lære at genkende tal eller bogstaver? Det er super nemt! I stedet for at bruge puder eller tæpper til at undslippe lavaen, kan du bruge store ark papir, som du skriver bogstaver eller tal på. Placer derefter papirarkene tilfældigt rundt omkring i rummet med en meters mellemrum. Så råber du et tal eller et bogstav efter eget valg og udfordrer børnene til at finde det - selvfølgelig uden at røre gulvet!

Kalaslek Golvet är lava

Du kan måske også lide dette