• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Jul

At dekorere op til jul er en utrolig populær tradition, og mange af os har æsker fyldt med julepynt, der bare venter på at blive plukket ud og bidrage til julestemningen i alle hjemmets rum. Hos Kalaskongen.dk har vi fyldt op med klassisk julepynt som julestrømper og julestjerner. Leder du efter lidt anderledes julepynt? Tag et kig på vores fantastiske Ballonjuletræskit! Og hvad med dig? Glem ikke at tage et kig på vores stilfulde engangsartikler med julemotiver. Med vores flotte tallerkner og papkrus bliver det en leg at invitere hele familien på middag uden at have et bjerg af tallerkner, fade og glas at vaske op bagefter.

Julekrea for store og små

Julekrea er en anden populær tradition, som normalt er meget værdsat af både unge og ældre. Så hvorfor ikke samle hele familien til en sjov stund med julekrea? Her på Kalaskongen.dk finder du sjove julekrea projekter til både voksne og børn. Ingen fantasi? Intet problem! Tag et kig på vores DIY-Sæt - der finder du pakker med alt fra snemænd til smukke små nisser, som du og børnene kan hjælpe med at lave sammen.

Lad nissen flytte ind

I de senere år er det blevet mere og mere almindeligt at lade en drilsk lille nisse flytte ind lige i tide til advent. Er det også på tide at lade nissen flytte ind i dit hjem? Så tag et kig på alt vores sjove tilbehør til nissen! Her finder du alt fra nissedøre til enklere tilbehør, som nissen måtte have brug for. Vi har selvfølgelig også sammensat en liste over sjove nissedrill og opgaver.

Julebagning - en velsmagende tradition

Skal du bage til jul? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores bagesortiment. Der finder du alt fra praktiske bageredskaber og peberkageforme til lækker sukkerpasta i mange forskellige farver, som du kan bruge til at dekorere juleslik og andet bagværk.

Er det tid til en julefest?

Tag et kig på vores festlige balloner! Vi har alt fra festlige folieballoner til farverige ballonjuletræssæt.

270 produkter

Nisse skilt

Nisse skilt

19 kr.

Du har set 36 ud af 270 produkter