• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Spiderman

Spiderman fødselsdag

Inviter til en rigtig sej Spiderman-fødselsdagsfest! Her på Kalaskongen har vi alt, hvad du skal bruge til børnefødselsdagen med Spiderman-tema. Her finder du ikke kun seje tallerkner, papkrus og servietter med Spiderman-motiver. Vi har også et stort udvalg af balloner og andre sjove dekorationer, der er perfekt til Spiderman-temafesten!

Tag et kig på vores færdige festpakker! De indeholder det meste, du skal bruge for at dække bordet til en sjov Spiderman-fødselsdagsfest. Det eneste du skal gøre er at vælge hvor stor din pakke skal være. Udover festpakken kan det være en god idé at komplettere med nogle seje balloner, dekorationer, slikposer, slik og spændende bagetilbehør.

Mangler du tips og ideer til Spiderman-fødselsdagen?

Gode nyheder! Her på Kalaskongen finder du ikke kun masser af seje festartikler til Spiderman-festen. Du finder også en guide fyldt med tips og ideer for at hjælpe dig med at tage din Spiderman-fødselsdagsfest til næste niveau. Nysgerrig? Tag et kig her: Sjove ideer til børnefødselsdage med superheltetema

Hvad handler Spiderman om?

Spiderman er skabt af Stan Lee og Steve Ditko og handler om den nørdede teenageren Peter Parker, der bliver bidt af en radioaktiv edderkop under en forelæsning i skolen. Biddet giver ham superkræfter, der ligner en edderkops. Parker udvikler blandt andet en overmenneskelig styrke, mod, robusthed og evne til at reagere. Og voila, en superhelt er født! Edderkoppespindet? Det lykkes ham endelig at lave den ud af et netlignende stof, som han bruger til at svinge rundt blandt højhusene i New York.

I begyndelsen af sin karriere bekæmper Spiderman hovedsageligt røvere, indbrudstyve og andre almindelige kriminelle. Men til sidst møder han mere modstand fra superskurke som Doctor Octopus, Vulture, Electro og Sandman.

Men Peter Parker har også sit normale liv som studerende at tænke på. For eksempel er han hemmeligt forelsket i Mary Jane Watson, som til sidst bliver hans kæreste. Ved siden af sit hemmelige liv som superhelt arbejder Parker også som fotograf for avisen Daily Bugle, og det er måske ikke nogen stor overraskelse, at det meste af hans indtægt kommer fra billeder af især Spiderman.

161 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.
Partybox i Rød

Partybox i Rød

7 kr.
Spiderman - Balloner 6 stk
Discount

Spiderman - Balloner 6 stk

39 kr.
49 kr.

Du har set 36 ud af 161 produkter