• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Paw Patrol

Paw Patrol fødselsdag

 Tid for et fartfyldt Paw Patrol Party? Så er du kommet til det rigtige sted! Her på Kalaskongen.dk finder du et stort udvalg af festartikler til fødselsdagsfester med Paw Patrol tema. Vi har alt fra færdige festpakker med krus, servietter og tallerkner med Paw Patrol motiver til flotte invitationer, balloner og andre festlige dekorationer. Vi har selvfølgelig også sjove bagetilbehør og slik, der passer perfekt til Paw Patrol festen!

Leder du efter en spændende gave til et barn, der elsker Paw Patrol? Så kan du lade være med at kigge. Her kan du vælge mellem mange bamser, puslespil, legetøj og andre sjove ting med motiver af de smukke hvalpe fra Paw Patrol.

Tips til Paw Patrol-fødselsdagen

Så hvordan skaber du den rigtige stemning til en børnefødselsdag med Paw Patrol-tema? Hvad skal der serveres? Og hvordan underholder man de små gæster? Vi har sammensat en guide med nogle af vores bedste tips og ideer til en Paw Patrol børnefødselsdag. Guiden? Du kan finde den her: Paw Patrol Party - Fejr fødselsdagen med Paw Patrol

Hvad er Paw Patrol?

Paw Patrol er en canadisk/amerikansk animeret tv-serie skabt af Keith Chapman. Serien blev sendt første gang den 12. august 2013 på Nickelodeon i USA, men havde først premiere i Danmark i 2016. Filmen "Paw Patrol: The Movie" havde premiere i 2021. Serien Paw Patrol sælges i dag til tv-kanaler i over 160 lande. Men hvad handler Paw Patrol egentlig om? Lad os se nærmere sammen!

Paw Patrol handler om en dreng (Ryder), der leder en gruppe eftersøgnings- og redningshunde, der kalder sig Paw Patrol. Hver hund har et unikt sæt egenskaber baseret på forskellige erhverv i beredskabet såsom brandmand, politi og helikopterpilot. I serien og filmen kommer vi til at følge med, mens Chase, Marshall, Everest, Rubble, Zuma, Skye og Rocky rykker sig ud for at redde dagen! De redder katte i træer, slukker brande og beskytter samfundet, stort som småt.

247 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.

Du har set 36 ud af 247 produkter