• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
LEGO Ninjago

LEGO Ninjago fødselsdag

Arrangér en sjov fest med Lloyd, Kai, Jay og de andre ninjaer fra LEGO Ninjago! Her finder du alt hvad du skal bruge til Lego Ninjago børnefødselsdagsfesten! Her kan du blandt andet finde balloner, dekorationer, festhatte og praktiske engangsartikler med motiver fra LEGO Ninjago. Vi har selvfølgelig også et udvalg af sjove byggesæt fra LEGO Ninjago, der er perfekte som fødselsdagsgave.

Hvad er LEGO Ninjago?

LEGO Ninjago er et LEGO-tema skabt i 2011. LEGO Ninjago-byggesæt er baseret på den computeranimerede serie Ninjago. Serien og produkterne er skabt til at køre side om side, og for hver sæson af Ninjago lanceres nye byggesæt fra LEGO.

Mærkenavnet "Ninjago" er en kombination af ordene "LEGO" og "ninja". LEGO Ninjago kredser om en gruppe på seks teenage-ninjaer. Gruppens leder er den legendariske grønne ninja: Lloyd Garmadon. Historien foregår i den fiktive verden Ninjago, som er inspireret af østasiatisk kultur. Her trænes ninjaerne i en fiktiv kampsport, Spinjitzu, hvor de lærer at bekæmpe deres modstandere.

138 produkter

Du har set 36 ud af 138 produkter