• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET

Gurli Gris fødselsdag

Fejr fødselsdagen med børnenes yndlingsgris: Gurli Gris! Her finder du masser af smukt festtilbehør til din Gurli Gris fødselsdagsfest! Hvad med farverige tallerkner, papkrus, servietter og sjove dekorationer med motiver af Gurli Gris? Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af balloner! Skal du bage til fødselsdagen? Så tag et kig på vores sjove bagetilbehør. Der finder du blandt andet kageprint, muffinforme, krymmel og masser af andet sjovt bagetilbehør.

Hvem er Gurli Gris?

Gurli er en glad lille gris, der bor sammen med mor Gris, far Gris og hendes lillebror. Gurli elsker at lege, klæde sig ud og møde nye venner, men det hun holder allermest af er at hoppe rundt i mudderpytter. Sammen med sin familie begiver hun sig ud på en masse sjove eventyr!

Troede du, at Gurli Gris kun fandtes på Tv? Så troede du forkert. Seriens popularitet har også givet anledning til en omfattende produktion af merchandise: legetøj, slik, puslespil, festartikler og meget mere. Men det stopper ikke der! Det er muligt at opleve Gurli Gris verden i det virkelige livet ved at besøge en af de 7 (snart 8) forlystelsesparker rundt om i verden!

I England kan du besøge Gurli Gris World og lege i Georges rumskib, køre på rutsjebanen på Mr Potatos legeplads og hoppe rundt i Gurlis elskede mudderpytter! Og ved du hvad? I samme forlystelsespark er der i alt ni forlystelser med elementer, der kan genkendes fra Gurli Gris! Det lyder som det perfekte drømmested for ethvert barn, der ikke kan få nok af Gurli Gris, gør det ikke? Men det ser ikke ud til at slutte der i England, Gurli Gris ser ud til at have overtaget hele verden! I hvert fald næsten. I Tyskland kan du tage en tur til Heide Park Resort og tage en tur i Gurlis luftballon eller køre på dinosaureventyr med George. Ja, der er endda et hotel, hvor du kan booke et Gurli-værelse! Rejser du gennem Italien? Derefter kan du besøge Gurli Gris' hus og køre i tog med bedstefar Gris. Ligesom i Tyskland kan du også booke en overnatning i et Gurli Gris værelse. Sidst men ikke mindst kan du opleve Gurli Gris sin verden i USA og Shanghai. Hvor fantastisk er det ikke?

196 produkter

Træknive 8 stk

Træknive 8 stk

15 kr.
Tregafler 8 stk

Tregafler 8 stk

15 kr.
P90258

Træskeer 8 stk

15 kr.

Du har set 36 ud af 196 produkter