• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 DAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Blues Clues

Blues Clues

Er dit barn også ekstremt glad for Blues Clues? Overrask med en sjov Blues Clues fødselsdagsfest! Her på Kalaskongen.dk finder du det meste af det, du kan få brug for til en børnefest med Blues Clues. Her kan du finde alt fra tallerkener, krus og servietter til balloner og dekorationer med motiver af den smukke blå hvalp Blues! Som om det ikke var nok, har vi også fyldt temaet med talballoner, slik, sjove ting til bagning og mange andre ting, der kan være gode at have til fødselsdagsfesten.

Hvad er Blues Clues?

Blue's Clues er en data animeret serie, der begyndte at blive vist på Nick Jr. 1996 og blev sendt frem til 2006.

Serien består af Steve, der er programleder, der præsenterer en gåde for seerne. Blues opgave er at efterlade en mængde spor, der vil hjælpe seerne med at løse gåden. Ledetrådene er markeret med Blues poteaftryk. Programmet begynder i Steves stue, men i løbet af programmet kommer seerne til at følge med på et spændende eventyr, hvor Steve og Blues hopper gennem magiske døråbninger, for så at vende tilbage til Steves stue. Der sidder Steve godt tilpas i sin tænkestol, overvejer Blues tre ledetråde og forsøger at finde ud af svaret på gåden.

I 2019 besluttede Nickelodeon at genoplive serien, hvilket resulterede i "Blue's clues and you", og i 2022 blev "Blue's Big City Adventure" - en live-action/animeret komediefilm baseret på Nick Jr. serie Blue's Clues.