• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Batman

Batman fødselsdag

Inviter til en fødselsdagsfest med superhelten Batman! Her på Kalaskongen finder du et stort udvalg af sjove festartikler, som kan bruges til at skabe en rigtig sej Batman fødselsdag. Her kan du finde alt fra seje tallerkener, servietter, krus til invitationer og stilfuldt festtilbehør – selvfølgelig med seje Batman-motiver. Er der en maskerade i gang? Med vores stilfulde Batman-kostumer kan dit barn hurtigt og nemt forvandle sig til Batman for en dag!

Vil du undgå at tænke og bare få det hjem, du skal bruge i én og samme pakke? Så er vores færdige festpakker med Batman måske noget for dig? I festpakken får du balloner, dug, tallerkener, krus og servietter håndplukket, så de passer perfekt til Batman-fødselsdagen!

Har du brug for inspiration til din fest med Batman-tema?

Tag et kig på vores inspirationsside! Der finder du blandt andet et indlæg fyldt med "Sjove idéer til børnefester med superheltetema".

Hvem er Batman?

"Jeg er Batman." Nej, spøg til side. Batman er en superhelt skabt af manuskriptforfatter Bill Finger og tegneserieskaber Bob Cane i 1939.

Tro det eller ej, Batman er i bund og grund et normalt menneske UDEN superkræfter. Dette er noget, der er relativt unikt blandt superhelte i DC-universet. Manden bag Batman er geniet og milliardæren Bruce Wayne, som beslutter sig for at vie sit liv til at bekæmpe kriminalitet i Gotham City, efter at hans forældre er blevet myrdet af en røver.

Bruce sværger på at hævne sine forældres død og bekæmpe kriminalitet, og efter flere års fysisk og mental træning verden over vender han tilbage til sin hjemby Gotham City og forklæder sig som et menneskeligt flagermus. Og Batman er født.