• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Babblarna

Babblarna fødselsdag

Overrask børnene med en farverig Babblarna-fødselsdagsfest! Her på Kalaskongen finder du alt, hvad du skal bruge til at dække bord og pynte op til en mindeværdig fest med Babblarna. Vi har alt fra farverige balloner og dekorationer til praktisk tilbehør til borddækning med motiver af Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda og Doddo. Og ved du hvad? Vi har også et udvalg af sjovt legetøj fra Babblarna, der er perfekt til fødselsdagsgave.

Skal du bage til fødselsdagen? Tag et kig på vores sjove bagetilbehør! Der finder du blandt andet krymmel, fondant og Deco Melts i flere forskellige farver. Perfekt, når du skal bage til en farverig fødselsdagsfest med Babblarna!

Hvad er Babblarna?

Der er ingen tvivl om, at børn elsker Babba, Bibbi og de andre farverige karakterer fra Babblarna, men hvad er Babblarna egentlig? Lad os se nærmere på det!

Babblarna er et sprogundervisningsmateriale skabt af forfatteren Anneli Tisell i samarbejde med Irene Johansson (grundlægger af Karlstad-modellen), Ola Schubert (animator og illustrator), Hannes Hagstrand (illustrator), Johan Rask og Hasse Sjölander (komponister).

Figurerne, der danner grundlag for nutidens Babblarna, blev introduceret i 1990 og derefter opdateret i 2006 af Tisell, Schubert og Hagstrand. Figurerne fik da nye former og farver. Men hvad er Karlstad-modellen egentlig? Ja, det er en træningsmodel for mennesker med sprog-, tale- eller kommunikationsvanskeligheder. Faktum er, at Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda og Doddo allerede blev produceret i 80'erne for at træne børn i de forskellige sproglyde. Børnene skulle efterligne Babblarnas lyde/navne og dermed lære at bruge accenter og få en melodi på deres sprog.

I dag bruges konceptet i mange børnehavers pædagogiske aktiviteter, og Babblernas YouTube-kanal har (pr. 11. november 2022) hele 445.000 abonnenter og næsten EN MILLIARD visninger!