250 g fondant med en magisk jordbærsmag. Den røde sukkermasse er en fin dekoration, der kan bruges som låg på kagen eller som andre flotte og lækre dekorationer.
Til en rund kage med en diameter på 24-26 cm skal du bruge ca. 500 gram til at dække kagen helt. Sukkerpasta er også kendt som fondant og sugarpaste.
Hvis du har flødeskum under fondanten (sugarpaste, marcipan), skal du "beklæde" kagen, dvs. pensle fondanten (sugarpaste, marcipan) med smørcreme, olie eller smeltet smør, inden du lægger låget på kagen. Ellers er der risiko for, at kagen begynder at "svede".
Ingredienser: sukker, vegetabilsk fedt, glukosesirup, koncentrat (jordbær 3%), fugtighedsbevarende middel E422, naturlige aromaer, fortykningsmiddel E415, emulgator E471, fødevaresyre E330, konserveringsmiddel E200, farvestof E129.
Indeholder azofarvestoffer, som kan have en negativ indvirkning på børns adfærd og koncentration.
Dette produkt kan indeholde spor af mandler.